Οι SEO Rappers | Μουσική για τους Digital Marketers!

Ανήκετε σε εκείνους τους εργαζόμενους στο διαδίκτυο που, όπως εγώ, ακούνε συνέχεια μουσική ενώ εργάζονται;

Πάντα ήμουν οπαδός της μουσικής που έχει στίχους και είναι κάτι που μοιράζομαι με τους φίλους μου.

Ήμουν πάντα οπαδός της ραπ μουσικής που έχει στίχους, και το μοιράστηκα και με τους φίλους μου. Η μουσική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε την ομάδα σας ή να συγκεντρωθείτε ενώ εργάζεστε στον υπολογιστή. Ψάχνω πάντα για νέους ήχους και καλλιτέχνες.

Λοιπόν, συνάντησα αυτόν τον τύπο που είναι γνωστός ως SEO Rapper. Παρόλο που μπορεί να μην καταφέρει να συμμετάσχει στα βραβεία Grammy το 2021, κάνει κάτι διαφορετικό και διασκεδαστικό.

Πηγαίνετε στη σελίδα του Shopify(The SEO Rapper) και δοκιμάστε το. Πρέπει να στηρίξουμε αυτές τις πρωτοβουλίες, διότι λένε πολλά για το πόσο πρόθυμος είναι κάποιος να κάνει κάτι μοναδικό και ελκυστικό.

Το “This SEO Rapper” είναι ένα ολοκαίνουργιο ραπ τραγούδι για τους ψηφιακούς marketers. Περιέχει όλα τα κλασικά τροπάρια του είδους: κοινωνικά μέσα, δημιουργία συνδέσμων, μάρκετινγκ περιεχομένου, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης – ό,τι θέλετε! Αν αισθάνεστε λίγο χαμένοι στο ψηφιακό δάσος με όλη τη συζήτηση για το “vibe”, το “branding” και το “engagement rate”, απλά βάλτε τα ακουστικά σας και ακούστε αυτόν τον ράπερ του SEO. Αυτός ο τραγουδιστής θα σας διδάξει όλα όσα πρέπει να ξέρετε ακούγοντας τη μουσική του!

Εδώ θα σας πω τα 5 αγαπημένα μου τραγούδια του ράπερ SEO.

Βεβαιωθείτε ότι θα δείτε την πλήρη λίστα!

1. Ραπ του ψηφιακού μάρκετινγκ

Κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει διαδικτυακή παρουσία, και αυτό περιλαμβάνει τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να βάλουν πράγματα στο διαδίκτυο επειδή πιστεύουν ότι ο καθένας μπορεί να κλέψει τις ιδέες ή το περιεχόμενό τους.

Αυτός είναι ένας κοινός φόβος, αλλά υπάρχουν τρόποι να είστε μοναδικοί και να παραμείνετε προστατευμένοι. Το καλύτερο για κάθε επιχείρηση είναι να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όχι μόνο για να προβάλλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αλλά και για να αφηγείται την ιστορία της. Εδώ είναι που ένα ψηφιακό μάρκετινγκ είναι χρήσιμο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεχωρίσετε από το πλήθος, να πείτε την ιστορία σας και να προωθήσετε την επωνυμία σας με διασκεδαστικό τρόπο.

2. 10 βασικές συμβουλές SEO

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης ενός δικτυακού τόπου ώστε να επιτυγχάνεται υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Είναι η πιο διαδεδομένη μορφή μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο και είναι σημαντική για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους.

3. SEO στο YouTube

4. Καθορίστε το κοινό-στόχο σας

5. Βελτιώστε το περιεχόμενό σας

Οι σημερινοί SEOs έχουν δύσκολο έργο. Στο παρελθόν, το SEO βασιζόταν στην οικοδόμηση συνδέσμων και στη συγγραφή εξαιρετικού περιεχομένου για να ξεφύγει από τον ανταγωνισμό. Αλλά τώρα, το 2022, χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό για να είσαι πραγματικά ηγέτης της σκέψης στη θέση σου. Πρέπει να ξέρεις να ραπάρεις!😁

Και δεν μιλάμε για οποιοδήποτε είδος ραπ… Μιλάμε για τραγούδι με θέμα το SEO! (Ή μήπως είναι ραπ με θέμα το SEO; Όπως και να ‘χει.) Αυτές τις μέρες υπάρχουν τόνοι

Χειροκροτήστε αυτόν τον τύπο, βγαίνει από το δρόμο του για να μοιραστεί τις γνώσεις του με έναν πολύ μοναδικό τρόπο.

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, το να χτυπάς το SEO είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα. Χρειάζονται χρόνια εξάσκησης και αφοσίωσης για να τελειοποιηθεί η τέχνη, αλλά είναι επίσης ένας από τους πιο αστείους τρόπους που ξέρει ο τραγουδιστής για να πει μια ιστορία σχετικά με τη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης. Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό το άρθρο και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας! Ελπίζω να σας αρέσουν τα τραγούδια όπως και εμένα, και αν έχετε στο μυαλό σας άλλους Digital Marketers που κάνουν κάτι εκτός πλαισίου, μοιραστείτε τα στα σχόλια.

Αν ναι, κάντε Like και Share σε αυτό το άρθρο και σκεφτείτε να δείτε και τα άλλα άρθρα μας! Επίσης, αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς, παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Υπέροχα πράγματα!

Leave a Reply