Παραπομπές, όλα όσα πρέπει να ξέρετε – Δωρεάν και εύκολα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις παραπομπές
Παραπομπές και πόσο σημαντικές είναι

Προσπαθείτε να καταταγείτε στις τοπικές μηχανές αναζήτησης και δεν έχετε ιδέα πώς να το κάνετε; Οι παραπομπές είναι η λύση σας.

Τι είναι οι παραπομπές;

Οι παραπομπές είναι το κλειδί της επιτυχίας μιας μηχανής αναζήτησης και ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε την αναγνώριση της μάρκας. Ωστόσο, δεν κατανοούν όλοι τη δύναμη των παραπομπών.

Υπάρχουν πολλές παρανοήσεις σχετικά με τις παραπομπές και τι πραγματικά σημαίνουν. Αλλά θα σας λύσουμε τη σύγχυση.

Οι αναφορές είναι διαδικτυακές αναφορές του ονόματος, της διεύθυνσης και του αριθμού τηλεφώνου μιας επιχείρησης. Ή όπως είναι κοινώς γνωστοί: NAP Citations. Για το SEO, οι παραπομπές παίζουν μεγάλο ρόλο στα αποτελέσματα των τοπικών μηχανών αναζήτησης, επειδή παρέχουν στους χρήστες πιο πολύτιμες πληροφορίες και αυξάνουν τις πιθανότητες να φέρουν περισσότερες πληροφορίες στην επιχείρησή σας.

Πώς χρησιμοποιούνται οι παραπομπές;

Παραδείγματα καλών και κακών παραπομπών
Παραπομπές, όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Το πρώτο βήμα για τη χρήση των παραπομπών είναι να κατανοήσετε ότι οι πληροφορίες NAP της επιχείρησής σας πρέπει να είναι πάντα οι ίδιες. Οι ασυνέπειες στην επωνυμία, τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου της εταιρείας σας εμποδίζουν τη χρησιμότητα των παραπομπών.

Οι παραπομπές μπορεί να έχουν τη μορφή ηλεκτρονικών επιχειρηματικών καταλόγων σε πολλές περιπτώσεις, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να γίνουν με τις παραπομπές.

Τα ελάχιστα στοιχεία της επιχείρησης που απαιτούνται για τις παραπομπές είναι η επωνυμία, η διεύθυνση και ο αριθμός τηλεφώνου. Ωστόσο, ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν άλλες επιλογές για τη χρήση πιο σχετικών επιχειρηματικών πληροφοριών.

Αυτά είναι τα ακριβή βήματα για να χρησιμοποιήσετε τις παραπομπές με τον σωστό τρόπο:

Βήμα 1: Αποκτήστε τις επιχειρηματικές πληροφορίες NAP σας

  1. Επωνυμία επιχείρησης
  2. Τοπικός αριθμός τηλεφώνου
  3. Σωστή τοπική διεύθυνση επιχείρησης

Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε, τα δεδομένα αυτά είναι υποχρεωτικά. Δεν πρέπει να σας λείπει κανένα από τα τρία προηγούμενα κριτήρια, και αν σας λείπει, τότε οι προσφορές μπορεί να μην είναι κατάλληλες για εσάς αυτή τη στιγμή.

Βήμα 2: Αντιστοίχιση των πληροφοριών NAP του ιστότοπου με τις τοπικές πληροφορίες της επιχείρησής σας

Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους σε αυτό το βήμα. Τα στοιχεία της επιχείρησής σας πρέπει να ταιριάζουν με τα στοιχεία της επιχείρησής σας που παρέχετε στον ιστότοπό σας. Εάν δεν το κάνει, οι προσπάθειές σας για παραπομπή δεν θα αποδώσουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Θυμηθείτε, χρησιμοποιείτε τις παραπομπές για να κάνετε την επωνυμία σας αντιληπτή στο διαδίκτυο και να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη στις μηχανές αναζήτησης.

Βήμα 3: Προετοιμάστε τον κατάλογο των τοπικών ιστοτόπων με τις επιχειρήσεις

Αυτοί είναι οι ιστότοποι στους οποίους μπορείτε να προσθέσετε το διαδικτυακό προφίλ της επιχείρησής σας. Σκεφτείτε τους ως αυτό που είναι οι κίτρινες σελίδες για τις επιχειρήσεις. Εδώ θα βρείτε 5 παραδείγματα της καταχώρισης τοπικών επιχειρήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Βήμα 4: Προετοιμάστε εικόνες που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει

Εδώ θα πρέπει να απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση: Θέλετε η επιχείρησή σας να φαίνεται φτηνή ή επαγγελματική; Οι εικόνες θα στείλουν αυτό το μήνυμα στους αναμενόμενους. Πρέπει να παρέχετε εικόνες που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας. Όταν χρησιμοποιείτε εικόνες σε εισαγωγικά, βοηθάει να συμπεριλάβετε πράγματα όπως:

  • Μια φωτογραφία του εαυτού σας
  • Μια φωτογραφία του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της επιχείρησής σας
  • Το λογότυπό σας

Βήμα 5: Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να παραθέτετε τις αναφορές

Οι παραπομπές είναι ισχυρές για την τοπική κατάταξη, ακόμη πιο ισχυρές αν οι παραπομπές στον ιστότοπό σας προέρχονται από έγκυρους ιστότοπους. Μην συγχέετε τις παραπομπές με τους backlinks. Οι παραπομπές είναι αναφορές της φυσικής τοποθεσίας της επιχείρησής σας, ενώ οι backlinks είναι σύνδεσμοι προς τον ιστότοπό σας. Μια παραπομπή δεν χρειάζεται απαραιτήτως σύνδεσμο προς τον ιστότοπό σας, παρά μόνο τις επιχειρηματικές πληροφορίες από το NAP.

Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι να συμπεριλάβετε την επιχείρησή σας σε ιστότοπους τοπικών καταχωρίσεων. Για την Κύπρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από αυτές τις ιστοσελίδες:

Έλεγχος και καθαρισμός τοπικών αναφορών

Η επιχείρησή σας μπορεί να μην κατατάσσεται τοπικά λόγω λανθασμένης στρατηγικής αναφοράς. Πραγματοποιούμε ελέγχους και καθαρισμούς παραπομπών σε καθημερινή βάση. Αν χρειάζεστε βοήθεια για την κατάταξη της επιχείρησής σας σε τοπικό επίπεδο, ώστε να αυξήσετε την τοπική παρουσία της επιχείρησής σας και να νικήσετε τους ανταγωνιστές σας, πρέπει να εμφανίζεστε πρώτοι στα αποτελέσματα της τοπικής αναζήτησης.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καθαρίσετε και να βγάλετε την επιχείρησή σας στις πρώτες σελίδες της πόλης σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 99762835 ή μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Leave a Reply