Μετάφραση Google από τα Αγγλικά στα Ελληνικά – ως εργαλείο μάρκετινγκ

Το google translate χρησιμοποιείται ως εργαλείο μάρκετινγκ
Complement Your Online Marketing Efforts with Google Translation.

Are you looking for a way to reach a wider audience with your marketing efforts? Consider using Google Translation to translate your content from English to Greek. In this guide, we’ll show you how this tool can help you connect with Greek-speaking customers.

Στα κυπριακά ελληνικά, το Google Translator γράφει γοογλε τρανσλατε, και ακούγεται πολύ σαν τα αγγλικά.

Τι μπορεί όμως να κάνει αυτό το εργαλείο για τις διαδικτυακές σας εκστρατείες μάρκετινγκ;

Σε αυτό ακριβώς θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτό το άρθρο.

Google Translate English to Greek is a tool that can be used for marketing. Currently of globalization, people are constantly looking for ways to communicate with individuals worldwide. One of the most common ways is to use Google Translate, which can be used as a marketing tool.

Google Translate has been around for years and has improved dramatically, so it is possible to get a good translation. Before using Google Translate for marketing, you need to know how it works and its limitations.

For example, if you are marketing a French wine to the Greek market, you must translate your content into Greek. You can use Google Translate for this; it will do an okay job translating your text from English to Greek.

Google Translate is a wonderful way to test out your marketing message in another language, but it is not intended for long-term use. The translations are good enough for short marketing messages, but you should have a native speaker proofread your work before publishing it.

The applications and functions that most developers ignore the translator tool offers, marketers and especially start-ups.

But you have come to the right place. Let us start with the five best online marketing apps that Google Translator offers.

Μετάφραση google από τα Αγγλικά στα Ελληνικά | γοογλε τρανσλατε
Εικόνα από την Google

Google Translation from English to Greek (γοογλε τρανσλατε).

Γιατί είναι σημαντικό να αναφέρουμε την πρώτη λειτουργία του διαδικτυακού μεταφραστή;

Δεδομένου ότι η πρώτη λειτουργία του μεταφραστή είναι η μετάφραση κειμένων, είναι άσκοπο να την αναφέρουμε πρώτα, ακόμη και αν είναι. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε επίσης να μεταφράζετε μιλώντας στην εφαρμογή;

1. Μπορείτε να μεταφράσετε τα άρθρα και το περιεχόμενο του ιστοχώρου σας υπαγορεύοντάς τα στην εφαρμογή

Google Translate English to Greek “γοογλε τρανσλατε” προσφέρει διάφορες εφαρμογές για τα σχέδια μάρκετινγκ μας. Μία από αυτές τις εφαρμογές είναι η γλωσσική μετάφραση. Το κλειδί εδώ είναι ότι η πηγή ομιλίας πρέπει να είναι αρκετά σαφής ώστε ο αλγόριθμος μετάφρασης να μπορεί να ερμηνεύσει τι λέγεται και να παρουσιάσει το σωστό μεταφρασμένο κείμενο.

Αυτή η εφαρμογή είναι χρήσιμη αν θέλετε να μετατρέψετε περιεχόμενο ήχου σε κείμενο.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία του μεταφραστή γλώσσας του μεταφραστή για τις προσπάθειες μάρκετινγκ σας;

Όλα ξεκινούν δίνοντας σε όλους τους χρήστες έναν ευκολότερο τρόπο αλληλεπίδρασης με τις σελίδες περιεχομένου σας. Δεν μπορούν όλοι οι χρήστες του διαδικτύου να διαβάζουν χωρίς κόπο, και η Google το γνωρίζει αυτό. Κάθε φορά που ένας ιστότοπος προσφέρει προσβασιμότητα στο περιεχόμενο με άλλα μέσα εκτός από το κείμενο, η Google το βαθμολογεί ως πλεονέκτημα για την προσβασιμότητα του περιεχομένου αυτού σε ένα ευρύτερο κοινό, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών με προβλήματα όρασης.

Ίσως τώρα να σκέφτεστε: δεν είναι ευκολότερο να δημοσιεύσετε την ηχητική έκδοση του κειμένου σας; Και ναι, αυτό είναι το ιδανικό σενάριο, αλλά τι γίνεται με τα σχόλια ή τις ενημερώσεις που κάνετε σε αυτό το περιεχόμενο;

Για να ενεργοποιήσετε αυτές και άλλες συναφείς λειτουργίες, χρειάζεστε το Translate API. Είναι απλό και προσιτό.

Αν έχετε αυτό το API, θα δώσετε τη δυνατότητα στον ιστότοπό σας να έχει μια προγραμματιστική διεπαφή βασισμένη στη Νευρωνική Μηχανική Μετάφραση για να προσφέρει μεταφρασμένο διαδικτυακό περιεχόμενο στο κοινό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να φέρετε περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπό σας.

2. Αναγνώριση ομιλίας για το μάρκετινγκ περιεχομένου σας

Οι περισσότεροι ιστότοποι στο διαδίκτυο δεν χρησιμοποιούν τη ρύθμιση Hreflang σωστά ή, σε πολλές περιπτώσεις, καθόλου. Αυτό δυσκολεύει τους επισκέπτες σας από άλλες χώρες να ασχοληθούν με το περιεχόμενό σας, επειδή δεν καταλαβαίνουν τη γλώσσα.

Όταν ενσωματώνετε το widget Translator στις ιστοσελίδες σας, αυτές θα μεταφράζονται αυτόματα για τους επισκέπτες με βάση τη γλώσσα τους, ακόμη και αν δεν έχετε ορίσει τις ετικέτες Hreflang για τις σελίδες του ιστότοπού σας. Επικοινωνήστε μαζί μας αν αυτή είναι η περίπτωσή σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε,

Ας αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα: αν πληρώνετε μεταφραστές για να προσφέρουν διαφορετικές γλώσσες στους επισκέπτες σας, αυτό είναι μια καλή επιλογή, αλλά δεν είναι μόνο ακριβό, αλλά και χρονοβόρο. Και η πραγματικότητα είναι ότι δεν χρειάζεται να το κάνετε!

Θα ήταν χρήσιμο αν είχατε μια γρήγορη, αποτελεσματική λύση. Το Google Translate από τα αγγλικά στα ελληνικά ή για την κυπριακή αγορά μας, το γοογλε τρανσλατε, λύνει αυτό το πρόβλημα για εμάς. Είναι προσιτή και γρήγορη, και η ρύθμιση της εφαρμογής είναι εύκολη. Δεν χρειάζεστε προγραμματιστή- αν έχετε, χρησιμοποιήστε τον.

Πώς μπορώ να μεταφράσω το Περιεχόμενο που παράγεται από χρήστες;

Το Google Translator API μπορεί να μεταφράσει όλο το κείμενο στις σελίδες σας, από τα μενού έως τις πλευρικές γραμμές και τα σχόλια στις ιστοσελίδες σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην χρησιμοποιείτε τον μεταφραστή Google στον ιστότοπό μας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν όλοι οι λόγοι για να το χρησιμοποιήσετε.

3. Μεγάλη κλιμάκωση, ανεξάρτητα από το μέγεθος του ιστότοπού σας

Οποιοδήποτε μεταφραστικό πρόγραμμα μπορεί να κάνει τη δουλειά γρήγορα αν έχετε έναν μικρό ιστότοπο. Όσον αφορά όμως ένα μεγάλο όγκο περιεχομένου, θα πρέπει να υποστηρίξετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ με την καλύτερη αγορά. Και από αυτή την άποψη, λυπάμαι για τους ανταγωνιστές της Google.

Δεν μπορείτε να ανταγωνιστείτε την Google όσον αφορά την υποδομή και τον χρόνο απόκρισης,

Μερικές φορές έχουμε μια ροή εργασίας που απαιτεί κάποια πολυπλοκότητα στη μετάφραση μεγάλων ή πολλαπλών αρχείων κειμένου. Το Google Cloud Storage μας βοηθά να μειώσουμε τον αντίκτυπο και μας παρέχει μια άψογα ενσωματωμένη λύση για αυτό το έργο.

Πώς μπορώ να μεταφράσω αρχεία PDF;

Google Translate Ελληνικά – Αγγλικά

Ναι, έχουμε και αυτή την επιλογή. Με το Scalable, ενσωματώνουμε επίσης αυτή τη λειτουργία που προσφέρεται από το Google Translator API. Οι εκστρατείες μάρκετινγκ για τους πελάτες μας λειτουργούν πολύ καλύτερα χάρη σε αυτές τις μεταφραστικές λειτουργίες που προσφέρει η Google.

Ωστόσο, θα ήταν χρήσιμο να εξεταστεί ο παράγοντας σφάλματος. While Google has invested millions in improving its translation service, it is imperfect.

Αλλά η ευκαιρία δεν έγκειται στο γεγονός ότι δεν είναι τέλειο, αλλά στο ρεύμα των επισκεπτών που σίγουρα θα καταλάβουν το 90% του μεταφρασμένου κειμένου. Η ομάδα σας μπορεί να αναλάβει τα υπόλοιπα και να κλείσει τη συμφωνία. Ή;

4. Πώς μπορώ να μεταφράσω το περιεχόμενο σε διάφορες γλώσσες;

Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε γι’ αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεταφράσετε χειροκίνητα το κείμενο της ιστοσελίδας σας σε 30 γλώσσες, αλλά όχι για το Google Translate / “goggle translate”. Η ενσωμάτωση API εμφανίζει το κείμενο για τους επισκέπτες σας στην τοπική τους γλώσσα.

Αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό όταν πρόκειται για τη διεθνοποίηση της μάρκας σας. Στον σημερινό κόσμο, αν δεν προσεγγίζετε καθημερινά περισσότερα κοινά, η επιχείρησή σας σύντομα θα έχει πρόβλημα.

Η κατασκήνωση μάρκετινγκ μας χρειάζεται αυτού του είδους το εργαλείο, όχι μόνο για μια μακροπρόθεσμη επιχειρηματική πρόταση, αλλά και για μια ταχύτερη λύση για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των στρατηγικών μάρκετινγκ μας.

Μπορώ να μεταφράσω περιεχόμενο σε γλώσσες που γνωρίζω;

Αυτή είναι μια επιχειρηματική απόφαση που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Είτε είστε ειδικός στο μάρκετινγκ είτε αρχάριος, πρέπει να γνωρίζετε το εύρος της επιχειρηματικής σας πρότασης. Δεν είναι καλό για την επιχείρησή σας αν κάποιος στην Κίνα ζητάει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και δεν μπορείτε να καλύψετε αυτή την περιοχή.

Αποφασίστε για τις γεωγραφικές περιοχές που μπορείτε να καλύψετε ή είναι καλές επιχειρηματική ευκαιρία. Επικεντρωθείτε στη δήλωση της κάλυψής σας. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες σας μπορούν να διαπιστώσουν γρήγορα αν μπορείτε να παραδώσετε στην πόλη τους.

5. Πώς μπορώ να ενσωματώσω το Google Translate API στον ιστότοπό μου;

3 απλά βήματα για να προσθέσετε ένα Google Translate γοογλε τρανσλατε στον ιστότοπό σας:

  • Βήμα 1: Αρχικά, δοκιμάστε αυτή τη λειτουργία σε μια απλή ιστοσελίδα προσθέτοντας ένα στοιχείο “div”. Δείτε τον παρακάτω κώδικα, δημιουργήστε το στοιχείο “div” και δώστε του το id “google_translate_element”.

<divid="google_translate_element"></div>

  • Βήμα 2: Στη συνέχεια, χρειάζεστε την αναφορά στο Google Translate API.

<scripttype="text/javascript"> function googleTranslateElementInit() { new google.translate.TranslateElement( {pageLanguage: 'en'}, 'google_translate_element' ); } </script>

  • Βήμα 3: Τέλος, πρέπει να προσθέσετε τη συνάρτηση javascript.

<scripttype="text/javascript"src="https://translate.google.com/translate_a/element.js? cb=googleTranslateElementInit"> </script>

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να ενσωματώσετε το Google Translator στον ιστότοπό σας- οι οδηγίες είναι εύκολο να ακολουθηθούν. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες στον οδηγό μεταφραστή AutoML για αρχάριους.

Τιμολόγηση της υπηρεσίας Google Translator API (γοογλε τρανσλατε)

Αυτό είναι το καταπληκτικό με αυτή την εφαρμογή: μπορείτε να τη δοκιμάσετε δωρεάν. Δεν είναι “δωρεάν” για δέκα ημέρες ή ένα μήνα, τίποτα τέτοιο. Παίρνετε δωρεάν μονάδες αξίας 300 δολαρίων για τη χρήση του Google Translator API. Με αυτό το ποσό, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία και να αποφασίσετε αν τη χρειάζεστε. Αν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια για τη ρύθμιση ή τη χρήση της υπηρεσίας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 99762835 ή στο τμήμα σχολίων παρακάτω.