flags
+357 9976 2835

Καλύτερες αγορές στην Κύπρο – Θα αγαπήσετε αυτά τα μέρη!

2022 Οι καλύτερες κυπριακές online αγορές

Content Roadmap

Οι διαδικτυακές αγορές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, καθώς προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα στους λιανοπωλητές και τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτές οι πλατφόρμες επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να προσεγγίσουν νέους πελάτες. Αυτός είναι αναμφίβολα ο κύριος λόγος για τον οποίο κάποιος αρχίζει να πουλάει μέσω μιας διαδικτυακής αγοράς. Επιπλέον, οι ηλεκτρονικές αγορές προσφέρουν οφέλη τόσο για τις επιχειρήσεις λιανικής όσο και για τους καταναλωτές.

Για παράδειγμα, αυτές οι πλατφόρμες μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του κόστους για τους λιανοπωλητές, παρέχοντας παράλληλα καλύτερη συνολική εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές. Τέλος, οι διαδικτυακές αγορές είναι επίσης επωφελείς για τους μεμονωμένους πωλητές. Οι αγορές παρέχουν έναν τρόπο στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να επεκτείνουν την εμβέλειά τους και να πωλούν σε περισσότερους ανθρώπους σε ολόκληρη τη χώρα ή τον κόσμο.

Τι είναι μια ηλεκτρονική αγορά;

ορισμός αγορών

Μια ηλεκτρονική αγορά είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα αγορών που επιτρέπει στους αγοραστές και τους πωλητές να συνδεθούν μεταξύ τους. Αυτός ο τύπος πλατφόρμας μπορεί να είναι χρήσιμος για τους καταναλωτές, επειδή διευκολύνει την εύρεση προϊόντων, και μπορεί επίσης να είναι χρήσιμος για τις μάρκες που πωλούν προϊόντα, επειδή δεν χρειάζεται να ασχοληθούν με την εφοδιαστική ή τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Amazon ή το eBay.

Επιπλέον, οι αγορές διαθέτουν συνήθως λειτουργίες ταχείας πληρωμής, οι οποίες συμβάλλουν στη μείωση του χρόνου που απαιτείται για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών. Ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς διαδικτυακές αγορές είναι οι Amazon, eBay, Mercado Libre, Rakuten AliExpress, Shopee, Walmart και Etsy.

Η κατάσταση των ηλεκτρονικών αγορών

Οι διαδικτυακές αγορές έχουν γίνει ολοένα και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, με πολλές μάρκες να υιοθετούν μια πολυκαναλική προσέγγιση στις πωλήσεις. Αυτή η δημοτικότητα οφείλεται εν μέρει στην ευκολία πρόσβασης που παρέχουν αυτές οι αγορές στους πωλητές, καθώς και στο παγκόσμιο κοινό που επιτρέπουν στις μάρκες να προσεγγίσουν. Επιπλέον, οι διαδικτυακές αγορές συνεχίζουν να σημειώνουν σημαντική ανάπτυξη, με την Amazon να πρωτοστατεί.

Ωστόσο, δεν είναι όλες οι διαδικτυακές αγορές ίσες. Ορισμένες πλατφόρμες είναι πιο δημοφιλείς από άλλες και ορισμένες προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες για τους πωλητές από άλλες. Για παράδειγμα, το Etsy και το eBay είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς διαδικτυακές αγορές για χειροποίητα προϊόντα και vintage αντικείμενα αντίστοιχα.

Και ενώ η Amazon είναι μακράν η πιο δημοφιλής αγορά συνολικά, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός “συγκεντρωτών της Amazon” που αγοράζουν εμπορικά σήματα και τα ενοποιούν κάτω από μία στέγη. Αυτοί οι συγκεντρωτές της Amazon αποτελούν σοβαρή απειλή για τις μικρότερες ηλεκτρονικές αγορές, καθώς διαθέτουν τους πόρους για να τις ανταγωνιστούν σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Παρά τον ανταγωνισμό αυτό, ωστόσο, οι ηλεκτρονικές αγορές συνεχίζουν να αναπτύσσονται με εκθετικό ρυθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με έρευνα του eMarketer, “φέτος, οι παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου θα ξεπεράσουν για πρώτη φορά τα 5 τρισεκατομμύρια δολάρια”. Η τάση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς οι παγκόσμιες αγορές παρέχουν εύκολη πρόσβαση στις πολυκαναλικές μάρκες για να επεκταθούν σε νέες διεθνείς αγορές.

Τι επιφυλάσσει λοιπόν το μέλλον για τις ηλεκτρονικές αγορές; Είναι δύσκολο να πούμε με σιγουριά, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: ήρθαν για να μείνουν. Και με την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο, είναι πιθανό ότι οι ηλεκτρονικές αγορές θα γίνουν όλο και πιο δημοφιλείς τα επόμενα χρόνια.

Συμβουλές για πωλήσεις σε παγκόσμιες αγορές

Όταν πουλάτε σε μια παγκόσμια αγορά, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι κανόνες είναι διαφορετικοί σε κάθε χώρα. Πρέπει να γνωρίζετε τις πολιτισμικές διαφορές και πώς αυτές μπορεί να επηρεάσουν τις πωλήσεις σας.

Μερικές γενικές συμβουλές για την πώληση σε παγκόσμιες αγορές:

-Ερευνήστε τι λειτουργεί για κάθε αγορά. Κάθε πλατφόρμα διαθέτει στρατηγικές παιχνιδοποίησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

-Τα κανάλια επικοινωνίας και οι καλύτεροι τρόποι επίλυσης προβλημάτων και απάντησης σε ερωτήσεις θα πρέπει να γίνουν κατανοητά πριν από την έναρξη μιας επιχείρησης στις παγκόσμιες αγορές.

-Αυτοματοποιήστε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις διαδικασίες σας, για να εξοικονομήσετε χρόνο στον εαυτό σας και στους πελάτες σας, να μειώσετε τον κίνδυνο χειροκίνητου λάθους και να διατηρήσετε την κορυφή της εφοδιαστικής.

-Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η πώληση σε παγκόσμιες αγορές καθώς και σε κυπριακές αγορές απαιτεί πολλή επικοινωνία.

Ποιες είναι οι 3 πιο δημοφιλείς παγκόσμιες ηλεκτρονικές αγορές παγκοσμίως;

Οι τρεις πιο δημοφιλείς παγκόσμιες αγορές είναι η Amazon, το eBay και η Alibaba. Και οι τρεις διαθέτουν τεράστιο αριθμό χρηστών και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που είναι διαθέσιμα προς αγορά.

Το eBay είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διαδικτυακή αγορά στον κόσμο, μετά την Amazon. Έχει πάνω από 179 εκατομμύρια ενεργούς αγοραστές και περισσότερες από 1,5 δισεκατομμύριο καταχωρίσεις. Οι πωλητές στο eBay προέρχονται από όλο τον κόσμο και προσφέρουν μια ποικιλία αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων νέων, μεταχειρισμένων και vintage προϊόντων.

Η Alibaba είναι η μεγαλύτερη κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτύου στον κόσμο. Με πάνω από 400 εκατομμύρια ενεργούς αγοραστές, το Alibaba προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σε χαμηλές τιμές.

Η Amazon είναι ο μεγαλύτερος διαδικτυακός λιανοπωλητής στον κόσμο και διαθέτει πάνω από 310 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως. Η Amazon πουλάει τα πάντα, από βιβλία μέχρι συσκευές, από ρούχα μέχρι καλλυντικά.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι αγορών;

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι αγορών: κλειστές, ανοικτές και υβριδικές.

  1. Οι κλειστές αγορές είναι εκείνες που απαιτούν την έγκριση του ιδιοκτήτη της αγοράς προκειμένου να πουλήσετε στον ιστότοπο.
  2. Οι ανοικτές αγορές επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να πουλήσει στον ιστότοπο.
  3. Οι υβριδικές αγορές είναι ένας συνδυασμός κλειστών και ανοικτών αγορών.

Ένα διάσημο παράδειγμα κλειστής αγοράς είναι η Amazon, η οποία απαιτεί να εγκριθούν τα προϊόντα από την Amazon προτού πωληθούν στον ιστότοπο.

Το eBay είναι ένα παράδειγμα ανοικτής αγοράς, ενώ το Etsy είναι ένα παράδειγμα υβριδικής αγοράς, επειδή επιτρέπει τόσο χειροποίητα αντικείμενα όσο και αντικείμενα μαζικής παραγωγής.

Οι ιδιοκτήτες των αγορών λειτουργούν συνήθως ως φύλακες προκειμένου να διατηρήσουν τον έλεγχο του τι πωλείται στην πλατφόρμα τους. Εισπράττουν επίσης προμήθεια από κάθε πώληση που πραγματοποιείται μέσω του ιστότοπού τους. Η προμήθεια αυτή ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο της αγοράς και την εργασία που κατέβαλε ο ιδιοκτήτης για την κατασκευή και τη συντήρηση του ιστότοπου.

Ένας λόγος για τον οποίο οι αγορές έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς είναι ότι προσφέρουν ευκολία στους καταναλωτές. Οι πελάτες μπορούν εύκολα να συγκρίνουν τις τιμές και τις επιλογές μεταξύ διαφορετικών πωλητών, καθώς και να κάνουν ταμείο γρήγορα χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες express checkout που προσφέρουν οι περισσότερες αγορές.

Επιπλέον, πολλές διάσημες αγορές (όπως η Amazon) έχουν δημιουργήσει πιστές βάσεις πελατών με την πάροδο του χρόνου λόγω της άριστης εξυπηρέτησης πελατών και της συνολικής εμπειρίας αγορών τους.

Πλατφόρμα online πωλήσεων & αγορές στην Κύπρο

Η Κύπρος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για επιχειρηματικές δραστηριότητες, και ο κλάδος του ηλεκτρονικού εμπορίου δεν αποτελεί εξαίρεση. Στην πραγματικότητα, οι διαδικτυακές πλατφόρμες πώλησης και οι αγορές ευδοκιμούν εδώ, χάρη στο 86,1% ποσοστό διείσδυσης του διαδικτύου στη χώρα. Αυτό το υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητας σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να προσεγγίσουν μεγάλο αριθμό καταναλωτών με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Επιπλέον, οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της οικονομίας του ηλεκτρονικού μας εμπορίου. Παρέχουν έναν τρόπο στις επιχειρήσεις να συνδεθούν με δυνητικούς πελάτες και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Έτσι, αν θέλετε να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε την ηλεκτρονική σας παρουσία στην Κύπρο, φροντίστε να επωφεληθείτε από όλες τις εκπληκτικές πλατφόρμες πωλήσεων και τις αγορές που είναι διαθέσιμες εδώ!

Νεοφυείς επιχειρήσεις: για να επεκτείνετε τη μάρκα σας

Όταν πρόκειται για την πώληση των προϊόντων σας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις καλύτερες δυνατές πλατφόρμες. Δεν είναι όλες οι αγορές ίσες και ορισμένες θα είναι πιο κατάλληλες για το εμπορικό σήμα σας από άλλες. Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε τις διαδικτυακές αγορές στις οποίες θα επεκταθείτε:

Πρώτα απ’ όλα, να θυμάστε πάντα ότι η αντίληψη του πελάτη για την επωνυμία σας βασίζεται στην αρχική του εμπειρία με αυτήν. Αυτό σημαίνει ότι αν μόλις ξεκινάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αξιοπιστία σας για να πετύχετε γρήγορες πωλήσεις χωρίς να χρειαστεί να χτίσετε τη φήμη σας από το μηδέν. Οι καθιερωμένες μάρκες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτό, αυξάνοντας την έκθεσή τους σε νέους πελάτες.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι το κόστος πρόσβασης στους πελάτες μιας συγκεκριμένης αγοράς. Ορισμένες αγορές θα σας χρεώνουν προμήθεια για κάθε πώληση, ενώ άλλες θα χρεώνουν τέλος καταχώρισης. Είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας και να μάθετε τι χρεώνει η κάθε αγορά πριν αποφασίσετε αν αξίζει ή όχι να πουλήσετε εκεί.

Τέλος, ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης των αγορών είναι ότι διευκολύνουν τους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνουν σε πολλά καταστήματα – κάτι που συνήθως κάνουν ούτως ή άλλως! Αυτό κάνει την εύρεση αυτού που ψάχνουν πολύ πιο εύκολη γι’ αυτούς, και ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, θέλετε να επωφεληθείτε από αυτό.

Όταν επιλέγετε μια αγορά για να πουλήσετε, είναι σημαντικό να εξετάσετε όλους τους παράγοντες που εμπλέκονται. Κάντε την έρευνά σας και ανακαλύψτε ποια από αυτά θα ταιριάζουν καλύτερα στο brand σας!

Τα πλεονεκτήματα της πώλησης στην Κύπρο Top Online Marketplaces 2022

Τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών αγορών είναι προφανή. Οι αγοραστές μπορούν να περιηγηθούν σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, να συγκρίνουν τιμές και κριτικές και να πραγματοποιήσουν αγορές χωρίς την ταλαιπωρία της οδήγησης σε διαφορετικά καταστήματα. Οι πωλητές απολαμβάνουν να προσεγγίζουν περισσότερους πελάτες και να πραγματοποιούν περισσότερες πωλήσεις.

Οι διαδικτυακές αγορές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των ΜΜΕ, οι οποίες συχνά δεν διαθέτουν τους πόρους για να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε άλλες πλατφόρμες. Μια από τις πιο επιτυχημένες διαδικτυακές αγορές στην Κύπρο σήμερα είναι το Bazaraki, το οποίο έχει μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι κυπριακές επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά.

Οι ηλεκτρονικές αγορές αποτελούν επίσης δημοφιλή επιλογή για τους καταναλωτές σε αναδυόμενες αγορές όπως η Κίνα, η Βραζιλία και η Ινδία. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι στην Ινδία προτιμούν να αγοράζουν προϊόντα online, επειδή μπορούν να συγκρίνουν τιμές και κριτικές και να διαβάζουν περιγραφές προϊόντων στη μητρική τους γλώσσα.

Οι διαδικτυακές αγορές έγιναν επίσης πιο δημοφιλείς σε περιόδους πανδημίας, όταν οι άνθρωποι φοβόντουσαν μήπως κολλήσουν το Covid-19. Υπήρξε αυξημένη ζήτηση για μάσκες προσώπου και άλλα προϊόντα που θα μπορούσαν να προστατεύσουν τους ανθρώπους από τον ιό. Το οποίο ενίσχυσε την ηλεκτρονική αγορά αυτών των προϊόντων.

Ακόμα και εστιατόρια, σούπερ μάρκετ και επιχειρήσεις του εμπορίου, για να επιβιώσουν από την πανδημία, έπρεπε να αρχίσουν να πωλούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσω διαδικτύου.

Οι 5 κορυφαίες κυπριακές διαδικτυακές αγορές

Οι 5 κορυφαίες κυπριακές διαδικτυακές αγορές είναι οι Bazaraki, Cyprus Global Free Classified Ads, Angloinfo, On Cyprus και Offer.

Το θερμόμετρο που χρησιμοποιήσαμε για να επιλέξουμε αυτούς τους 5 ιστότοπους είναι μια μέθοδος που συνδυάζει τον αριθμό των προβολών σελίδων, τους μοναδικούς επισκέπτες και την επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζετε την επισκεψιμότητα, τις προβολές σελίδων και τους μοναδικούς επισκέπτες των ηλεκτρονικών αγορών;

Η γνώση της επισκεψιμότητας, των προβολών σελίδων και των μοναδικών επισκεπτών μιας διαδικτυακής αγοράς είναι σημαντική για να διασφαλιστεί ότι κάθε συγκεκριμένη αγορά έχει επαρκή αριθμό χρηστών. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό του ιστότοπου στον οποίο θα ήταν καλύτερο να πωλήσει μια επιχείρηση.

Ο πρώτος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ο αριθμός των προβολών σελίδων ανά μήνα, καθώς αυτό θα δώσει μια ιδέα για το πόσο δημοφιλής είναι η αγορά και πόση επισκεψιμότητα δέχεται. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των προβολών σελίδων ανά μήνα, τόσο πιο δημοφιλής πρέπει να είναι μια συγκεκριμένη αγορά.

Ο δεύτερος παράγοντας που είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη είναι οι μοναδικοί επισκέπτες ανά μήνα, καθώς αυτό θα δώσει μια ιδέα για τον συνολικό αριθμό των ατόμων που επισκέπτονται μια συγκεκριμένη αγορά. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των μοναδικών επισκεπτών ανά μήνα, τόσο πιο δημοφιλής πρέπει να είναι μια συγκεκριμένη αγορά.

Ο τρίτος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ο μέσος αριθμός σελίδων που προβάλλονται ανά επίσκεψη, καθώς αυτό θα δώσει μια ιδέα για το πόσο χρόνο περνούν τα άτομα σε μια συγκεκριμένη αγορά. Όσο υψηλότερος είναι ο μέσος αριθμός σελίδων που προβάλλονται ανά επίσκεψη, τόσο πιο δημοφιλής πρέπει να είναι μια συγκεκριμένη αγορά.

1. Αγορά Bazaraki:

Bazaraki marketplaces online analytics
Έκθεση στην αγορά Bazaraki στο Διαδίκτυο
Bazaraki marketplaces κινητή ιστοσελίδα διάταξη

Όσον αφορά τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες πώλησης, το Bazaraki είναι η πιο δημοφιλής ηλεκτρονική αγορά στη χώρα. Οι πωλητές μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά πλεονεκτημάτων όταν πωλούν σε αυτή την πλατφόρμα, όπως:

1. Αυξημένη έκθεση στους πελάτες – Οι πελάτες θα είναι πολύ πιο πιθανό να αγοράσουν από έναν πωλητή στο Bazaraki από ό,τι από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ιστότοπος απολαμβάνει υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας και έχει μεγάλη εμβέλεια σε όλες τις δημογραφικές ομάδες.

2. Μεγάλη ποικιλία λειτουργιών – Η πλατφόρμα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών που επιτρέπει στους πωλητές να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις πωλήσεις τους και να αναπτύσσουν με επιτυχία τις επιχειρήσεις τους. Αυτές περιλαμβάνουν μια ισχυρή μηχανή αναζήτησης, ένα εύχρηστο σύστημα επικοινωνίας και λεπτομερή προφίλ πωλητών.

Δικτυακός τόπος: https://www.bazaraki.com

3. Εύκολη πρόσβαση σε ευκαιρίες διαφημιστικού μάρκετινγκ και επαναληπτικού μάρκετινγκ – το διαφημιστικό μάρκετινγκ είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για τους πωλητές να δημιουργήσουν πρόσθετες ροές εσόδων. Το Bazaraki προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα προγράμματα διαφημιστικού μάρκετινγκ, ώστε οι πωλητές να μπορούν να αρχίσουν να δημιουργούν πωλήσεις γρήγορα. Επιπλέον, τα ενσωματωμένα εργαλεία επαλήθευσης λογαριασμού της πλατφόρμας διευκολύνουν τους πωλητές να επαληθεύσουν τους λογαριασμούς τους και να αρχίσουν αμέσως να πωλούν.

4. Μια εύχρηστη και αξιόπιστη πλατφόρμα – Η πλατφόρμα του Bazaraki έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τις ανάγκες των πωλητών σε κάθε πτυχή της επιχείρησής τους. Η διαισθητική διεπαφή της πλατφόρμας διευκολύνει τους πωλητές να καταχωρούν και να διαχειρίζονται όλες τις πτυχές των επιχειρήσεών τους, από τη διαχείριση αποθεμάτων έως την εκτέλεση παραγγελιών και την εξυπηρέτηση πελατών.

2. Προσφορά CY Classified Marketplace

Μετρήσεις του δικτυακού τόπου του offec cy
Προσφορά CY Marketplace Internet Exposure
Προσφορά cy Ηλεκτρονικές αγορές

Το Offer CY είναι μια κυπριακή αγορά αγγελιών που έχει ως στόχο να παρέχει μια σύγχρονη, ασφαλή και φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα για την πώληση ή την αγορά οτιδήποτε. Ο ιστότοπος προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών, όπως διαμερίσματα, αυτοκίνητα και υπηρεσίες συνοδείας.

Offer CY Classified Marketplace είναι ο μεγαλύτερος ιστότοπος διαφήμισης ακινήτων στην Κύπρο. Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτοκίνητα προς πώληση, συνοδεία στην Κύπρο, επαγγελματικό μασάζ στην Κύπρο και μοτοσικλέτες.

Η προσφορά CY είναι περισσότερο επικεντρωμένη στα ακίνητα, με κατηγορίες όπως διαμερίσματα προς ενοικίαση, ακίνητα στην Κύπρο, σπίτια προς πώληση στην Κύπρο και άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με ακίνητα. Έτσι, αν η επιχείρησή σας είναι η κτηματομεσιτική, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσάς.

Δικτυακός τόπος: https://www.offer.com.cy

3. e-shop.cy Αγορά

Αναλυτικά στοιχεία αγορών ηλεκτρονικών καταστημάτων
e-Shop CY Marketplace Έκθεση στο Διαδίκτυο
αγορές ηλεκτρονικών καταστημάτων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μια κυπριακή εταιρεία που εστιάζει στην ποιότητα των προϊόντων της και στο πώς μπορεί να τα παρέχει στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Διαθέτει τις χαμηλότερες τιμές στο διαδίκτυο και οι ηλεκτρονικοί αγοραστές μπορούν να παραγγείλουν από το σπίτι ή το γραφείο τους, μέσω του ιστότοπου ή τηλεφωνικά, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Παίρνουν τα αντικείμενά τους εντός 24 ωρών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει επίσης εξειδικευμένους τεχνικούς για τη διαχείριση οποιουδήποτε ηλεκτρονικού υπολογιστή ή άλλου τεχνικού προβλήματος που μπορεί να έχετε.

Το e-shop.cy είναι μία από τις κορυφαίες διαδικτυακές αγορές στην Κύπρο. Προσφέρει νομική οντότητα για τις επιχειρήσεις, τις χαμηλότερες τιμές στο διαδίκτυο και άμεση και φιλική εξυπηρέτηση με οποιονδήποτε τρόπο και αν το παραγγείλετε.

Δικτυακός τόπος: https://www.e-shop.cy

4. Αγορά OnCyprus

στην κυπριακή ηλεκτρονική αγορά
Έκθεση στο Διαδίκτυο στην κυπριακή αγορά
στην κυπριακή αγορά

Το OnCyprus είναι ένας επιχειρηματικός κατάλογος που προσφέρει έναν εκτεταμένο κατάλογο επιχειρήσεων ταξινομημένο σε περισσότερες από 300 κατηγορίες. Ο ιστότοπος διαθέτει μια ισχυρή μηχανή αναζήτησης που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα τις επιχειρήσεις που αναζητούν.

Το OnCyprus.com είναι μια κορυφαία διαδικτυακή πηγή για την Κύπρο και διεθνώς που προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε χιλιάδες εισηγμένες εταιρείες και εκατοντάδες κατηγορίες.

Κάθε μέρα, έχει 17.000 μοναδικούς επισκέπτες που εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες που προσφέρει ο Παγκόσμιος Ιστός. Οι χρήστες του διαδικτύου παγκοσμίως και στην Κύπρο αυξάνονται καθημερινά, καθιστώντας το OnCyprus ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα για όσους αναζητούν αξιόπιστες πληροφορίες στο διαδίκτυο.

Δικτυακός τόπος: https://www.oncyprus.com

Ναι, ο ιστότοπος μπορεί να φαίνεται λίγο υπερβολικός και η διάταξη για κινητά δεν είναι η καλύτερη που υπάρχει, αλλά το βασικό πλεονέκτημά του είναι η δημοτικότητα που έχει ο ιστότοπος. Αυτό είναι το είδος της αγοράς στην οποία θέλετε να εμφανίζεται η επιχείρησή σας.

5. Αγορά EasyMall CY

Easymall cy online αγορά
Έκθεση στο Διαδίκτυο στην αγορά EasyMall
Αγορά easymall cy

Το EasyMall είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που προωθεί προϊόντα από διάφορους πωλητές. Λειτουργεί στην Κύπρο μέσω της Treecom LTD και έχει ως κύριο στόχο την παροχή των καλύτερων δυνατών τιμών για τους καταναλωτές και τη δημιουργία μιας γέφυρας μεταξύ προμηθευτών και καταναλωτών μέσω του διαδικτύου.

Το EasyMall Marketplace είναι ένα κορυφαίο ηλεκτρονικό εμπορικό κέντρο πολλαπλών προμηθευτών στην Κύπρο.

Οι αγοραστές μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα με την αγορά EasyMall Marketplace, επειδή διαθέτουν έναν συνεχώς διευρυνόμενο κατάλογο από τις πιο γνωστές διεθνείς και τοπικές μάρκες.

Με νέα προϊόντα που προστίθενται καθημερινά, οι πελάτες μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν χωρίς να χρειάζεται να περάσουν ώρες στο διαδίκτυο.

Δικτυακός τόπος: https://easymall.com.cy

Οι καλύτερες αγορές της Κύπρου ανά περιοχή

Οι 5 κορυφαίες αγορές που αναφέρθηκαν παραπάνω εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Κύπρου, αλλά όταν πρόκειται για τοπικές αγορές, η εικόνα αλλάζει.

Οι πιο δημοφιλείς αγορές στην περιοχή της Λευκωσίας είναι:

ΌνομαΚατεύθυνσηΧάρτης Google
Αγορά αέρα5998+MCX, Λευκωσία, Κύπροςhttps://goo.gl/maps/zk8EPpbQrvFAoF238
Fork Food Market59F3+4M4, Λευκωσία, Κύπροςhttps://goo.gl/maps/ahGRouk9T4iYcTwk9
O-LIVEKemal Şemiler Cd no 71, Λευκωσία 99010https://goo.gl/maps/JVVy6qTQtg1Jg4NL7
Αγορά WoltΔιγενή Ακρίτα 24, Λευκωσία 1055, Κύπροςhttps://goo.gl/maps/8GtiUKh8efqcmwtC8
Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Google Map για να χρησιμοποιήσετε το GPS σας

Οι πιο δημοφιλείς αγορές στην περιοχή της Λεμεσού είναι:

ΌνομαΚατεύθυνσηΧάρτης Google
Fedros EliaΣπύρου Κυπριανού 22, Γερμασόγεια 4043, Κύπροςhttps://g.page/FedrosEliaFurniture?share
Σαββατιάτικη αγοράM2JM+376, Λεμεσός, Κύπροςhttps://goo.gl/maps/oXFCUHaHhXGGrh9o9
Κυριακάτικη αγορά ΛεμεσούM2FV+9X7, Σπύρου Αραούζου, Λεμεσόςhttps://goo.gl/maps/H72cEwW24pvf2nK29
Marketplace GlobalMiltonos 13, Λεμεσός 3051, Κύπροςhttps://goo.gl/maps/J1QhCY5r5FZn7J9a9
Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Google Map για να χρησιμοποιήσετε το GPS σας

Οι πιο δημοφιλείς αγορές στην περιοχή της Λάρνακας είναι:

ΌνομαΚατεύθυνσηΧάρτης Google
Δημοτική Αγορά ΛάρνακαςWJ6P+RF3, Νικολάου Ρόσσου, Λάρνακα, Κύπροςhttps://goo.gl/maps/74XgJ2L1LvpojKVA8
Σούπερ εκπτωτικό κατάστημαWJFJ+WF3, Λεοντίου Μαχαιρά, Λάρνακα, Κύπροςhttps://goo.gl/maps/GTdSkLidXdYkSeNp8
Metropolis Mall@LarnacaEuropean Union Avenue 5, Λάρνακα 6043, Κύπροςhttps://goo.gl/maps/kBnFJKpR8PAh3Ef89
Σούπερ μάρκετ METRO ΛάρνακαNikodemou Mylona 1, Λάρνακα, Κύπροςhttps://g.page/metro-larnaca?share
Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Google Map για να χρησιμοποιήσετε το GPS σας

Ποια είναι η μεγαλύτερη αγορά στην Κύπρο;

Οι τρεις κορυφαίες αγορές στην Κύπρο είναι το Bazaraki, το Offer CY και το OnCyprus. Από τις τρεις αυτές αγορές, το Μπαζαράκι είναι η πιο κερδοφόρα αγορά στην Κύπρο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα χαρακτηριστικά πώλησης του Bazaraki -κυρίως η λειτουργία δημοπρασίας- το καθιστούν κορυφαία επιλογή για τους καταναλωτές αυτής της λίστας. Επιπλέον, το Bazaraki έχει εισαγάγει νέα χαρακτηριστικά για να το καταστήσει ακόμη πιο ελκυστική επιλογή για τους πωλητές.

Ας μιλήσουμε για την επιχείρησή σας.

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να αυξήσετε την παραγωγικότητα της εταιρείας σας, τότε ίσως να θέλετε να εξετάσετε το Bazaraki. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο μία αγορά, αλλά τουλάχιστον τις 5 κορυφαίες που παραθέτουμε εδώ. Απλά επειδή η έρευνά μας βασίστηκε στην έκθεση της αγοράς που έχουν οι διαδικτυακές αγορές στο νησί.

Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μια δεύτερη αγορά για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Αυτό όχι μόνο θα συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων, αλλά θα σας παρέχει και περισσότερες επιλογές όσον αφορά την αποστολή.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για οποιαδήποτε άλλη αγορά που δεν αναφέρεται εδώ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό.

Ανακεφαλαιώνοντας: Κύπρος Best Online Marketplaces το 2022

Δεν είναι μυστικό ότι οι διαδικτυακές αγορές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Στην πραγματικότητα, προβλέπεται ότι θα είναι ένας από τους κορυφαίους τρόπους πώλησης το 2022. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ερευνήσετε τον ανταγωνισμό σας και να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει υπερκορεσμένη αγορά πριν ξεκινήσετε τη δική σας ηλεκτρονική αγορά.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό για τις επιχειρήσεις; Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να μείνετε μπροστά από την καμπύλη, πρέπει να αρχίσετε να πουλάτε σε διαδικτυακές αγορές. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό είναι ευκολότερο από ποτέ – χάρη στις πλατφόρμες που αναφέρθηκαν παραπάνω!- και ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια ανάπτυξης σε αυτόν τον τομέα. Βγείτε λοιπόν εκεί έξω και αρχίστε να πουλάτε!

Ευτυχώς, η ενσωμάτωση των τεχνολογιών μπορεί να κάνει τη διαδικασία εκκίνησης και εκτέλεσης διαφημίσεων στη διαδικτυακή αγορά πολύ πιο εύκολη. Πλατφόρμες όπως το Bazaraki, το onCyprus και το EasyMall προσφέρουν κεντρική διαχείριση των αποθεμάτων καθώς και τεχνολογίες πολυκαναλικής πώλησης. Αυτό κάνει τη δημοσίευση νέων καταχωρήσεων και τη διαχείριση παραγγελιών παιχνιδάκι!

Συμπέρασμα

Αναμφίβολα, ο κύριος λόγος για τον οποίο κάποιος αρχίζει να πουλάει μέσω μιας ηλεκτρονικής αγοράς είναι η αύξηση των πωλήσεων. Οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου μπορούν να επωφεληθούν από το χαμηλότερο κόστος και την αυξημένη έκθεση σε νέους πελάτες, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν ένα ενιαίο κατάστημα προϊόντων και υπηρεσιών. Επιπλέον, οι διαδικτυακές αγορές είναι επωφελείς για τους μεμονωμένους πωλητές, καθώς προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο να προσεγγίσουν μεγάλο αριθμό δυνητικών αγοραστών.

Οι διαδικτυακές αγορές μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική επιλογή για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, καθώς προσφέρουν πρόσβαση σε πολλούς δυνητικούς αγοραστές. Επιπλέον, το μάρκετινγκ περιεχομένου μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο για την προσέγγιση και την εκπαίδευση των δυνητικών καταναλωτών. Με τη δημιουργία ενημερωτικού, ελκυστικού περιεχομένου, οι επιχειρήσεις μπορούν να ξεφύγουν από το θόρυβο των ανταγωνιστικών μηνυμάτων και να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

Jesus Guzman

M&G Speed Marketing LTD. CEO

Jesus Guzman is the CEO and founder of M&G Speed Marketing LTD, a digital marketing agency focused on rapidly growing businesses through strategies like SEO, PPC, social media, email campaigns, and website optimization. With an MBA and over 11 years of experience, Guzman combines his marketing expertise with web design skills to create captivating online experiences. His journey as an in-house SEO expert has given him insights into effective online marketing. Guzman is passionate about helping businesses achieve impressive growth through his honed skills. He has proud case studies to share and is eager to connect to take your business to the next level.