Bazaraki Marketplace – Παρακολουθήστε & μάθετε από τους μεγαλύτερους στην Κύπρο

Content Roadmap

Το Bazaraki είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική αγορά στην Κύπρο, αλλά και μία από τις πιο δημοφιλείς. Είναι το κατάλληλο μέρος για να πουλήσετε οτιδήποτε και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Κύπρο. Αυτή η διαδικτυακή αγορά διαθέτει τα πάντα, από αυτοκίνητα μέχρι παπούτσια, ρούχα και ηλεκτρονικά είδη.

Η εταιρεία προσφέρει μια εύχρηστη εφαρμογή για συσκευές iOS και Android.

Μπορείτε να βρείτε τα πάντα προς πώληση στο Bazaraki. Η ηλεκτρονική αγορά είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, γεγονός που την καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για να πουλήσετε τα αντικείμενά σας online.

Η αγορά Bazaraki επιτρέπει στους πωλητές να δημοσιεύουν τα αντικείμενά τους και να έρχονται σε επαφή με τους αγοραστές απευθείας. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους που βασίζονται σε έναν μεσάζοντα για να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς, το Bazarak σας δίνει τη δυνατότητα να πουλήσετε τα αντικείμενά σας απευθείας από τον δικό σας λογαριασμό.

Ως πωλητής, μπορείτε να δημοσιεύσετε απεριόριστο αριθμό αντικειμένων δωρεάν και να ορίσετε μια λογική για εσάς τιμή.

Η αγορά και η πώληση στο Bazaraki είναι πολύ απλή.

 1. Απλά δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
 2. Προσδιορίστε την τοποθεσία σας στην Κύπρο.
 3. Επιλέξτε το αντικείμενο που θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε.

Πώς μπορώ να ξέρω αν τα αγαθά μου αξίζουν τον κόπο; Από τι μπορώ να βγάλω κέρδος; Θα ενδιαφέρει τους ανθρώπους αυτό που προσφέρω προς πώληση; Από πού προέρχονται;

Με αυτόν τον οδηγό, όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα.

Τι είναι το Bazaraki και τι προσφέρει;

Τι είναι το μπαζαράκι και γιατί είναι τόσο δημοφιλές;

Το Bazaraki προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων: αυτοκίνητα, σπίτια και πολλά άλλα. Το Μπαζαράκι διαθέτει επίσης πολλά εστιατόρια που σερβίρουν παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα. Αν είστε πωλητής ή αγοραστής ή εκπροσωπείτε μια εταιρεία που αναζητά ένα μέρος για να προβάλλει τις αγγελίες της, το Bazaraki είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Η πλατφόρμα είναι πολύ φιλική προς το χρήστη και εύκολη στην πλοήγηση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο τόσο σε κινητούς όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές για να βρείτε αυτό που ψάχνετε ή ακόμη και να πραγματοποιήσετε μια πώληση.

Η ομάδα πίσω από το Bazaraki φαίνεται να εργάζεται διαρκώς για τη βελτίωση της πλατφόρμας και την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών, ώστε να επωφεληθούν πωλητές και αγοραστές.

Πώς το Bazaraki έγινε η μεγαλύτερη αγορά στην Κύπρο;

Το Bazaraki είναι η μεγαλύτερη αγορά στην Κύπρο για έναν λόγο: η εταιρεία επικεντρώνεται στο να φέρει σε επαφή αγοραστές και πωλητές. Αυτό δημιουργεί μια πλατφόρμα ανάπτυξης και υποστήριξης που βοηθά τις επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2007 και έκτοτε φέρνει καθημερινά κοντά χιλιάδες πελάτες.

Με 11-50 υπαλλήλους και έδρα τη Λεμεσό, η Bazaraki αποτελεί πρότυπο για άλλες εταιρείες στην Κύπρο.

Αυτό που κάνει το Bazaraki τη μεγαλύτερη αγορά στην Κύπρο είναι το γεγονός ότι φέρνει σε επαφή χιλιάδες αγοραστές και πωλητές σε όλο το νησί καθημερινά. Με πάνω από 880 χιλιάδες ημερήσιους οργανικούς επισκέπτες. Ωστόσο, ο σημαντικότερος παράγοντας που καθιστά το Bazaraki μια προτιμώμενη ηλεκτρονική αγορά είναι η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους αγοραστές και τους πωλητές του.

Η πλατφόρμα διευκολύνει τις πωλήσεις μεταξύ επιχειρήσεων και πελατών (B2C) και μεταξύ επιχειρήσεων (B2C), διευκολύνοντας τους ανθρώπους να βρουν αυτό που ψάχνουν. Επιπλέον, το Bazaraki στοχεύει να διασφαλίσει ότι τόσο οι αγοραστές όσο και οι πωλητές είναι ικανοποιημένοι από την εμπειρία τους.

Επίσης, το Bazaraki εστιάζει στο να κάνει τις εμπειρίες γρήγορες και ασφαλείς, ακολουθώντας τις αρχές του για την ανάπτυξη βιώσιμων ιδεών που έχουν αντίκτυπο στους πελάτες. Παρόλο που ο αριθμός των εργαζομένων και η τοποθεσία είναι μικρός, η Bazaraki είναι πιθανό να παράγει σταθερά ετήσια έσοδα.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα στο Bazaraki;

Λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο αναγνωρισιμότητας των προϊόντων στο Bazaraki, ο μόνος τρόπος για να προσδιορίσετε τα πιο δημοφιλή προϊόντα στο Bazaraki είναι μέσω της έρευνας λέξεων-κλειδιών. Αυτό μας δίνει μια ιδέα για το ποια αντικείμενα αναζητούνται περισσότερο στο Bazaraki.

Bazaraki marketplace - παρακολουθήστε & μάθετε από τους μεγαλύτερους στην κύπρο
Bazaraki με τις καλύτερες επιδόσεις

Η παραπάνω εικόνα μας δείχνει τις σελίδες με τις καλύτερες επιδόσεις με βάση τα άρθρα που εμφανίζονται σε αυτές τις σελίδες. Αυτά τα δημοφιλή άρθρα προκαλούνται από σημαντικές λέξεις-κλειδιά. Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες λέξεις-κλειδιά για το bazaraki CY:

 • Αυτοκίνητα Bazaraki
 • Καράβια Μπαζαράκι
 • Μασάζ στο Μπαζαράκι
 • Μοτοσικλέτες Bazaraki
 • Σκούτερ Bazaraki
 • Μπαζαράκι σπίτια προς πώληση
 • Bazaraki διαμερίσματα προς ενοικίαση
 • Ταμπλέτες Bazaraki
 • Bazaraki electronics
 • Τηλέφωνα Bazaraki

Το Bazaraki είναι μια τεράστια αγορά, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι λέξεις-κλειδιά όπως “αυτοκίνητα” και “μοτοσικλέτες” εμφανίζονται στην κατάταξη. Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το Bazaraki κατατάσσεται επίσης για λέξεις-κλειδιά όπως “μασάζ” και “ταμπλέτες”.

Όμως, όσο διαφορετικά είναι τα αντικείμενα που πωλούνται ή αγοράζονται, άλλο τόσο διαφορετικό είναι και το κοινό στο οποίο απευθύνεται το Bazaraki.

Πώς μπορώ να πουλήσω στο Bazaraki;

Bazarki ads

Για να πουλήσετε στο Bazaraki, πρέπει να δώσετε κάποια βασικά στοιχεία επικοινωνίας. Αρχικά, εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και επαληθεύστε τον εισάγοντας τον κωδικό ασφαλείας που λαμβάνετε στο κινητό σας τηλέφωνο. Μόλις επαληθεύσετε το κινητό σας τηλέφωνο στο Bazaraki, μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία της διαφήμισής σας και το κοινό-στόχο που θέλετε να προσεγγίσετε στην Κύπρο.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσθέσετε βίντεο, εικόνες και κείμενα για να παρουσιάσετε την προσφορά ή τα προϊόντα σας στους ενδιαφερόμενους αγοραστές σε όλο το νησί!

Αφού ολοκληρώσετε όλα τα βήματα, θα λάβετε έναν σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει απευθείας στη σελίδα της διαφήμισής σας. Αυτό είναι υπέροχο!

Ως τελική επιλογή για εμάς, το Bazaraki προσφέρει 3 επιλογές για τη δημοσίευση των διαφημίσεών μας,

 1. Κανονική διαφήμιση: Δωρεάν για 180 ημέρες!
 2. TOP ad: Αυτός ο τύπος έκθεσης σε διαφήμιση ξεκινά με 1,5 ευρώ για 10 ημέρες έως 6,94 ευρώ για 60 ημέρες. Με καλύτερη έκθεση της διαφήμισης από την κανονική διαφήμιση.
 3. VIP διαφήμιση: Μπορείτε να πληρώσετε €21,15 10 για ημέρες, 10 ημέρες για €21,15 ή 30 ημέρες για €52,9.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των διαφημίσεων του Bazaraki, επισκεφθείτε αυτή τη διεύθυνση URL: https://www.bazaraki.com/profile/login/?next=/post_ad/

Συνοψίζοντας, για να πουλήσετε στο Bazaraki, πρέπει να δημιουργήσετε τη διαφήμισή σας. Υπάρχουν πέντε απλά βήματα για να δημιουργήσετε μια διαφήμιση στο Bazaraki:

 • Βήμα 1: Κάντε κλικ στο κουμπί “Δημοσίευση αγγελίας”.
 • Βήμα 2: Επαληθεύστε το κινητό σας.
 • Βήμα 3: Συμπληρώστε τις πληροφορίες για το προϊόν ή την υπηρεσία.
 • Βήμα 4 : Επιλέξτε τον τύπο προώθησης της διαφήμισής σας από τις 3 διαθέσιμες επιλογές.
 • Βήμα 5: Ετοιμαστείτε για ροή αγοραστών!

Πώς μπορώ να αγοράσω στο Bazaraki;

Το Bazaraki είναι μια εξαιρετική ιστοσελίδα για να βρείτε προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές, αλλά πώς αγοράζετε στο Bazaraki; Είναι απλό!

Πρώτον, βρείτε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά ή με κατηγορίες. Όταν βρείτε το προϊόν που θέλετε, κάντε κλικ στην εικόνα ή τον τίτλο για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

Στη συνέχεια, αποφασίστε αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τον πωλητή μέσω WhatsApp, webchat ή απευθείας κλήσης. Ναι, αυτό είναι αρκετά εύκολο. Απλά πρέπει να είστε προσεκτικοί και να συγκεντρώσετε αρκετές πληροφορίες πριν κάνετε μια συμφωνία. Καλύτερα να είστε σίγουροι!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εσωτερική υποδομή και η διαδικασία ασφαλείας του Bazaraki είναι κορυφαία. Διαθέτουν 24/7 υποστήριξη πελατών και μια ομάδα συντονιστών που μπορούν να σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Ως έμπορος, δεν μπορώ να είμαι λιγότερο ικανοποιημένος όταν βλέπω μια διαδικτυακή εταιρεία που καλύπτει όλες τις πτυχές του μάρκετινγκ, και πιο συγκεκριμένα, μια καλά παρουσιασμένη αγορά.

Bazaraki marketplace - παρακολουθήστε & μάθετε από τους μεγαλύτερους στην κύπρο

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του Bazaraki;

Πλεονεκτήματα της χρήσης της αγοράς Bazaraki για επιχειρήσεις:

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση του Bazaraki, όπως η αύξηση του χρόνου πωλήσεων και η εξάλειψη της ανάγκης για leads. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε καθένα από αυτά τα οφέλη.

Όταν χρησιμοποιείτε το Bazaraki, μπορείτε να αυξήσετε τον χρόνο των πωλήσεών σας, επειδή δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύετε χρόνο για την αναζήτηση leads. Επιπλέον, το Bazaraki εξαλείφει την ανάγκη για παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης, όπως τα έντυπα μέσα ή τα τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ. Αυτές οι μέθοδοι είναι συχνά δαπανηρές και όχι τόσο αποτελεσματικές όσο παλαιότερα.

Το Bazaraki προσφέρει και άλλα πλεονεκτήματα, όπως τη δυνατότητα να διατηρείτε τις διαφημίσεις σας σε συνεχή λειτουργία για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Επιπλέον, το Bazaraki διευκολύνει τη συλλογή ανατροφοδότησης από τους πελάτες, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Επομένως, έχουμε 10 οφέλη από τη διαφήμιση στο Bazaraki.

10 οφέλη από τη διαφήμιση στο Bazaraki:

 1. Το Bazaraki μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο παρέχοντας στοιχεία.
 2. Το Bazaraki μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε την ανάγκη για παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης.
 3. Το Bazaraki προσφέρει τη δυνατότητα να διατηρείτε τις διαφημίσεις σας σε συνεχή λειτουργία.
 4. Το Bazaraki διευκολύνει τη συλλογή ανατροφοδότησης από τους πελάτες.
 5. Το Bazaraki μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα από τη διαφήμιση.
 6. Το Bazaraki μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ένα μεγαλύτερο κοινό.
 7. Το Bazaraki μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας πιο αποτελεσματικά.
 8. Το Bazaraki μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα αποτελέσματά σας.
 9. Το Bazaraki μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
 10. Το Bazaraki μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από τη χρήση του Bazaraki;

Υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι που σχετίζονται με τη χρήση του Bazaraki, όπως ψεύτικες διαφημίσεις, δόλιες πωλήσεις και κλοπή ταυτότητας. Το Bazaraki ή οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή αγορά δεν εγγυάται την εγκυρότητα των διαφημίσεων ή των κριτικών που βλέπουμε σε αυτούς τους ιστότοπους.

Επομένως, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν θέλουμε να κάνουμε μια συμφωνία.

Οι κίνδυνοι υπάρχουν παντού και το Bazaraki δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι οι διαφημίσεις ή οι κριτικές είναι έγκυρες, παρά τις προσπάθειές του να είναι πιο ασφαλές.

Είμαστε υπεύθυνοι για όλες τις συναλλαγές μεταξύ πωλητών και αγοραστών.

Ωστόσο, μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε το Μπαζαράκι να είναι ασφαλές για όλους. Μπορούμε να αναφέρουμε οποιοδήποτε ύποπτο περιεχόμενο βλέπουμε στο Bazaraki.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το Bazaraki;

Σε γενικές γραμμές, δεν είναι μόνο ασφαλές αλλά και πολύ ασφαλές στη χρήση. Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουν, όπως η χρήση του αριθμού του κινητού σας τηλεφώνου για να επαληθεύσουν όχι μόνο αν ο πωλητής είναι από την Κύπρο και στην Κύπρο, αλλά και τα δεδομένα πίσω από αυτή την επαλήθευση. Στοιχηματίζω ότι οι περιπτώσεις δόλιων συναλλαγών είναι πολύ σπάνιες.

Και αν ακολουθήσετε ορισμένους απλούς κανόνες, όπως το να μην δίνετε τα στοιχεία της κάρτας σας σε πωλητές ή άτομα που δεν γνωρίζετε (ή ακόμα καλύτερα – σε αγνώστους), ή να μην δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία, θα είστε ασφαλέστεροι.

Αν σας συμβεί κάτι και πέσετε θύμα απάτης (για παράδειγμα, αν παραγγείλατε ένα προϊόν και ο πωλητής δεν το παρέδωσε ποτέ), είναι πολύ σημαντικό να το αναφέρετε στο Bazaraki.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να βεβαιωθείτε ότι ο πωλητής είναι σε θέση να παραδώσει. Μια συνηθισμένη μέθοδος είναι η χρήση της υπηρεσίας Akis Express Pay on Delivery. Με αυτόν τον τρόπο, δεν πληρώνετε μέχρι να έχετε το προϊόν στα χέρια σας.

Υπάρχουν διάφορες προφυλάξεις ασφαλείας, αλλά η πιο σημαντική από όλες είναι να χρησιμοποιείτε την κοινή λογική σας!

Bazaraki marketplace - παρακολουθήστε & μάθετε από τους μεγαλύτερους στην κύπρο

Πώς μπορώ να ξέρω αν ένα προϊόν είναι γνήσιο στο Bazaraki;

Με τις ηλεκτρονικές αγορές, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε αν τα αντικείμενα που βλέπετε είναι γνήσια ή όχι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ιστότοπους όπως το Bazaraki, η μεγαλύτερη αγορά στην Κύπρο, η οποία αποτελεί μεγάλο πειρασμό για απατεώνες που προσπαθούν να πουλήσουν μη γνήσια προϊόντα.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατευτείτε από απάτες στο Bazaraki. Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε καλά με τον πωλητή και να ζητήσετε πραγματικές φωτογραφίες και λεπτομέρειες σχετικά με το αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε. Αν δεν είστε σίγουροι, ζητήστε περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες.

Όταν αγοράζετε κάτι στο Bazaraki, βεβαιωθείτε ότι ο πωλητής είναι μέλος της κοινότητας για τουλάχιστον 6 μήνες. Εάν είναι μέλος για λιγότερο από 6 μήνες, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Εάν ο πωλητής είναι μέλος του Bazaraki για περισσότερο από 6 μήνες, πιθανότατα έχει ήδη πραγματοποιήσει κάποιες πωλήσεις ή αγορές. Αυτά μπορούν να παρακολουθούνται από την ομάδα του Bazaraki σε περίπτωση που προκύψει κάποιο περιστατικό.

Συνοψίζοντας, παρακάτω θα βρείτε τον κατάλογο με τα έξι πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατευτείτε από αντικείμενα που μπορεί να μην είναι γνήσια.

6 συμβουλές για να ξέρετε αν ένα προϊόν είναι γνήσιο στο Bazaraki

 1. Ζητήστε από τον πωλητή φωτογραφίες και λεπτομέρειες σχετικά με το αντικείμενο πριν από την αγορά.
 2. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες που παρέχει ο πωλητής για το προϊόν και συγκρίνετε τις με τις πληροφορίες του Διαδικτύου για το ίδιο προϊόν.
 3. Εάν ο πωλητής είναι μέλος του Bazaraki για λιγότερο από 6 μήνες, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγοράζετε από αυτόν.
 4. Ο πωλητής θα πρέπει να είναι μέλος της κοινότητας για τουλάχιστον 6 μήνες.
 5. Εάν ο πωλητής είναι νέος, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την αγορά.
 6. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις πωλήσεις ή τις αγορές του πωλητή μέσω της ομάδας του Bazaraki σε περίπτωση που προκύψει κάποια υπόθεση.

Έχω προβλήματα με το Bazaraki, με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω;

Η ομάδα υποστήριξης του Bazaraki είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχετε με την ιστοσελίδα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου. Πώς το ξέρω αυτό; Λοιπόν, είμαι τακτικός χρήστης του Bazaraki, πουλάω και αγοράζω πολλά πράγματα εκεί 🙂

Για να σας διευκολύνουμε, εδώ θα βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας που χρειάζεστε για να έρθετε σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης του Bazarak:

Πώς συγκρίνεται το παζαρακι με άλλες δημοφιλείς αγορές;

Το Bazaraki είναι μια αγορά για την αγορά και την πώληση νέων, μεταχειρισμένων ή μεταχειρισμένων αντικειμένων. Ο ιστότοπος είναι πολύ δημοφιλής όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και διεθνώς. Είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή αγορά στην Κύπρο με πάνω από 800 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα.

Το Bazaraki προσφέρει στους πωλητές την ευκαιρία να πουλήσουν τα αντικείμενά τους δωρεάν και στους αγοραστές την ευκαιρία να αγοράσουν τα επιθυμητά αντικείμενα σε προσιτές τιμές και χωρίς πρόσθετα έξοδα ή αμοιβές.

Η Κύπρος είναι μια μικρή χώρα με λιγότερο από ένα εκατομμύριο κατοίκους, συμπεριλαμβανομένων των τουριστών. Άλλες διαδικτυακές αγορές που ανταγωνίζονται το Bazaraki περιλαμβάνουν το eBay, το Amazon και το Etsy.

Το Bazaraki έχει σαφές πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του, επειδή μπορεί να συνδυάσει τοπικούς αγοραστές με τοπικούς πωλητές σε πραγματικό χρόνο και δωρεάν. Δεν είναι απαραίτητο ο πωλητής ή ο αγοραστής να έχει ιστοσελίδα ή διαδικτυακή παρουσία.

Η Bazaraki δεν επικεντρώνεται μόνο στην Κύπρο. Διεθνώς, με λιγότερο από το 4% των επισκεπτών της να προέρχονται από το εξωτερικό. Το γλωσσικό εμπόδιο δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στα αγγλικά και στα ελληνικά και το περιβάλλον εργασίας είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη.

Επιπλέον, η φήμη της ιστοσελίδας είναι πολύ καλή στο νησί και στο εξωτερικό.

Πρόκειται για ένα ισχυρό εμπορικό σήμα που υπάρχει εδώ και πάνω από 15 χρόνια.

Συνοπτικά, αυτά είναι τα 10 πράγματα που κάνουν το Bazaraki να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του.

10 πράγματα που κάνουν το Bazaraki πιο δημοφιλές από τους ανταγωνιστές του:

 1. Είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή αγορά στην Κύπρο.
 2. Το Bazaraki προσφέρει στους πωλητές την ευκαιρία να πουλήσουν τα αντικείμενά τους δωρεάν.
 3. Σε προσιτές τιμές και χωρίς πρόσθετα έξοδα ή αμοιβές.
 4. Δεν είναι απαραίτητο ούτε ο πωλητής ούτε ο αγοραστής να έχουν ιστοσελίδα ή διαδικτυακή παρουσία.
 5. Το γλωσσικό εμπόδιο δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στα αγγλικά και στα ελληνικά.
 6. Η φήμη της ιστοσελίδας είναι πολύ καλή τόσο στο νησί όσο και στο εξωτερικό.
 7. Πρόκειται για μια ισχυρή μάρκα που υπάρχει εδώ και πάνω από 15 χρόνια.
 8. Το Bazaraki έχει σαφές πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του, καθώς μπορεί να συνδυάσει τοπικούς αγοραστές και πωλητές σε πραγματικό χρόνο.
 9. Δωρεάν για να δημοσιεύσετε μια αγγελία και να αγοράσετε κάτι.
 10. Σε διεθνές επίπεδο, λιγότερο από το 4% των επισκεπτών προέρχεται από το εξωτερικό.

Συμβουλές για την αγορά σε παζαρακι

Όταν θέλετε να αγοράσετε κάτι, είναι σημαντικό να κάνετε πρώτα την έρευνά σας. Ελέγξτε το προφίλ του πωλητή και βεβαιωθείτε ότι έχει κάποιο ιστορικό στο παζαρακι. Διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή του αντικειμένου και ελέγξτε τις μετρήσεις αν αγοράζετε ρούχα ή έπιπλα.

Μόλις βρείτε κάτι που σας αρέσει, φροντίστε να συγκρίνετε τις τιμές μεταξύ των διαφόρων πωλητών πριν κάνετε την αγορά. Μερικές φορές αξίζει να περιμένετε για μια πώληση ή να κάνετε προσφορά σε ένα αντικείμενο για να πετύχετε την καλύτερη τιμή.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με κάποιο προϊόν ή χρειάζεστε βοήθεια κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον πωλητή. Θα χαρούν να βοηθήσουν!

Συνοψίζοντας, αυτές είναι οι 5 συμβουλές για αγορές στο Bazaraki:

 1. Είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας πριν αγοράσετε οτιδήποτε στο Bazaraki.
 2. Ελέγξτε το προφίλ του πωλητή και βεβαιωθείτε ότι έχει ιστορικό.
 3. Διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή του προϊόντος και ελέγξτε τις μετρήσεις.
 4. Συγκρίνετε τις τιμές μεταξύ διαφορετικών πωλητών.
 5. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον πωλητή.

παζαρακι – Έχει πολιτική επιστροφής;

Δεδομένου ότι οι διαπραγματεύσεις γίνονται απευθείας μεταξύ του πωλητή και του αγοραστή, χωρίς την παρέμβαση του Bazaraki. Είναι δίκαιο να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει πολιτική επιστροφής κεφαλαίων, ούτε πολιτική επιστροφής αντικειμένων, δεν αγοράζουμε από το Bazaraki, ούτε πουλάμε στο Bazaraki.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, ελέγξτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του Bazaraki εδώ.

Τελευταία λόγια:

Το Bazaraki Marketplace είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για διαφήμιση και εύρεση leads. Προσφέρει ισχυρά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε την επιχείρησή σας πιο ορατή στο νησί.

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς λειτουργεί το Bazaraki και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την επιχείρησή σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή καλέστε μας στο +357 99762835.

Και αν είστε ανταγωνιστής του Bazaraki, μπορεί να ανακαλύψετε τα τρωτά σημεία του SEO του Bazaraki για να ανακατευθύνετε την περισσότερη επισκεψιμότητα στην επιχείρησή σας. Ναι, ξέρουμε πώς να το κάνουμε αυτό για εσάς!

Jesus Guzman

M&G Speed Marketing LTD. CEO

Jesus Guzman is the CEO and founder of M&G Speed Marketing LTD, a digital marketing agency focused on rapidly growing businesses through strategies like SEO, PPC, social media, email campaigns, and website optimization. With an MBA and over 11 years of experience, Guzman combines his marketing expertise with web design skills to create captivating online experiences. His journey as an in-house SEO expert has given him insights into effective online marketing. Guzman is passionate about helping businesses achieve impressive growth through his honed skills. He has proud case studies to share and is eager to connect to take your business to the next level.