+357 9976 2835

Μετάφραση Google από τα Αγγλικά στα Ελληνικά – ως εργαλείο μάρκετινγκ

Το Google translate χρησιμοποιείται ως εργαλείο μάρκετινγκ
Συμπληρώστε τις προσπάθειες διαδικτυακού μάρκετινγκ με τη μετάφραση Google

Στα κυπριακά ελληνικά, το Google Translator γράφει γοογλε τρανσλατε, και ακούγεται πολύ σαν τα αγγλικά.

Τι μπορεί όμως να κάνει αυτό το εργαλείο για τις διαδικτυακές σας εκστρατείες μάρκετινγκ;

Σε αυτό ακριβώς θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτό το άρθρο.

Το Google Translate από τα αγγλικά στα ελληνικά είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το μάρκετινγκ. Στη σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης, οι άνθρωποι αναζητούν συνεχώς τρόπους επικοινωνίας με άτομα σε όλο τον κόσμο. Ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους είναι η χρήση του Google Translate, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο μάρκετινγκ.

Το Google Translate υπάρχει εδώ και χρόνια και έχει βελτιωθεί δραματικά, οπότε είναι δυνατόν να έχετε μια καλή μετάφραση. Πριν χρησιμοποιήσετε το Google Translate για μάρκετινγκ, πρέπει να γνωρίζετε πώς λειτουργεί και ποιοι είναι οι περιορισμοί του.

Για παράδειγμα, αν εμπορεύεστε ένα γαλλικό κρασί στην ελληνική αγορά, πρέπει να μεταφράσετε το περιεχόμενό σας στα ελληνικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Translate για αυτό και θα κάνει μια καλή δουλειά στη μετάφραση του κειμένου σας από τα αγγλικά στα ελληνικά.

Το Google Translate είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε το μήνυμα μάρκετινγκ σε άλλη γλώσσα, αλλά δεν προορίζεται για μακροχρόνια χρήση. Οι μεταφράσεις είναι αρκετά καλές για σύντομα μηνύματα μάρκετινγκ, αλλά θα πρέπει να έχετε έναν φυσικό ομιλητή να διορθώσει το έργο σας πριν το δημοσιεύσετε.

Οι εφαρμογές και οι λειτουργίες που προσφέρει το εργαλείο μεταφραστή αγνοούνται σε μεγάλο βαθμό από τη συντριπτική πλειοψηφία των προγραμματιστών, των εμπόρων και ιδίως των νεοφυών επιχειρήσεων.

Αλλά έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Ας ξεκινήσουμε με τις 5 καλύτερες εφαρμογές διαδικτυακού μάρκετινγκ που προσφέρει το Google Translator.

Μετάφραση Google από τα Αγγλικά στα Ελληνικά | γοογλε τρανσλατε
Εικόνα από την Google

Μετάφραση Google από τα αγγλικά στα ελληνικά (γοογλε τρανσλατε). Γιατί είναι σημαντικό να αναφέρουμε την πρώτη λειτουργία του διαδικτυακού μεταφραστή;

Δεδομένου ότι η πρώτη λειτουργία του μεταφραστή είναι η μετάφραση των κειμένων, είναι άσκοπο να την αναφέρουμε πρώτα, ακόμη και αν είναι. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε επίσης να μεταφράζετε μιλώντας στην εφαρμογή;

1. Μπορείτε να μεταφράσετε τα άρθρα και το περιεχόμενο του ιστοχώρου σας υπαγορεύοντάς τα στην εφαρμογή

Google Translate English to Greek “γοογλε τρανσλατε” προσφέρει διάφορες εφαρμογές για τα σχέδια μάρκετινγκ μας. Μία από αυτές τις εφαρμογές είναι η γλωσσική μετάφραση. Το κλειδί εδώ είναι ότι η πηγή ομιλίας πρέπει να είναι αρκετά σαφής ώστε ο αλγόριθμος μετάφρασης να μπορεί να ερμηνεύσει τι λέγεται και να παρουσιάσει το σωστό μεταφρασμένο κείμενο.

Αυτή η εφαρμογή είναι χρήσιμη αν θέλετε να μετατρέψετε περιεχόμενο ήχου σε κείμενο.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία του μεταφραστή γλώσσας του μεταφραστή για τις προσπάθειες μάρκετινγκ σας;

Όλα ξεκινούν δίνοντας σε όλους τους χρήστες έναν ευκολότερο τρόπο αλληλεπίδρασης με τις σελίδες περιεχομένου σας. Εξάλλου, δεν μπορούν όλοι οι χρήστες του διαδικτύου να διαβάζουν χωρίς κόπο, και η Google το γνωρίζει αυτό. Κάθε φορά που ένας δικτυακός τόπος προσφέρει προσβασιμότητα στο περιεχόμενο με άλλα μέσα εκτός από το κείμενο, η Google το βαθμολογεί ως πλεονέκτημα για την προσβασιμότητα του περιεχομένου αυτού σε ένα ευρύτερο κοινό, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών με προβλήματα όρασης.

Ίσως τώρα να σκέφτεστε: δεν είναι ευκολότερο να δημοσιεύσετε την ηχητική έκδοση του κειμένου σας; Και ναι, αυτό είναι το ιδανικό σενάριο, αλλά τι γίνεται με τα σχόλια ή τις ενημερώσεις που κάνετε σε αυτό το περιεχόμενο;

Για να ενεργοποιήσετε αυτές και άλλες σχετικές λειτουργίες, χρειάζεστε το Translate API. Είναι απλό και προσιτό.

Αν έχετε αυτό το API, θα δώσετε τη δυνατότητα στον ιστότοπό σας να έχει μια προγραμματιστική διεπαφή βασισμένη στη νευρωνική μηχανική μετάφραση, για να προσφέρει μεταφρασμένο περιεχόμενο ιστού στο κοινό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να φέρετε περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπό σας.

2. Αναγνώριση ομιλίας για το μάρκετινγκ περιεχομένου σας

Οι περισσότεροι ιστότοποι στο διαδίκτυο δεν χρησιμοποιούν σωστά ή σε πολλές περιπτώσεις καθόλου τη ρύθμιση Hreflang. Αυτό δυσκολεύει τους επισκέπτες σας από άλλες χώρες να ασχοληθούν με το περιεχόμενό σας, επειδή δεν καταλαβαίνουν τη γλώσσα.

Τώρα, όταν ενσωματώνετε το widget Translator στις ιστοσελίδες σας, αυτές θα μεταφράζονται αυτόματα για τους επισκέπτες με βάση τη γλώσσα τους, ακόμη και αν δεν έχετε ορίσει τις ετικέτες Hreflang για τις σελίδες του ιστότοπού σας. Επικοινωνήστε μαζί μας αν αυτή είναι η περίπτωσή σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Ας αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα: αν πληρώνετε μεταφραστές για να προσφέρουν διαφορετικές γλώσσες στους επισκέπτες σας, αυτό είναι μια καλή επιλογή, αλλά δεν είναι μόνο ακριβό, αλλά και χρονοβόρο. Και η πραγματικότητα είναι ότι δεν χρειάζεται να το κάνετε!

Θα ήταν χρήσιμο αν είχατε μια γρήγορη λύση που να είναι επίσης αποτελεσματική. Το Google Translate από τα αγγλικά στα ελληνικά ή για την κυπριακή αγορά μας, το γοογλε τρανσλατε, λύστε μας αυτό το πρόβλημα. Είναι πολύ προσιτή και εξαιρετικά γρήγορη, ενώ η εγκατάσταση της εφαρμογής είναι πολύ εύκολη. Δεν χρειάζεστε έναν προγραμματιστή- αν τον έχετε, χρησιμοποιήστε τον.

Πώς μπορώ να μεταφράσω το Περιεχόμενο που παράγεται από χρήστες;

Το Google Translator API μπορεί να μεταφράσει όλο το κείμενο στις σελίδες σας, από τα μενού έως τις πλευρικές γραμμές και τα σχόλια στις ιστοσελίδες σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην χρησιμοποιείτε τον μεταφραστή Google στον ιστότοπό μας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν όλοι οι λόγοι για να το χρησιμοποιήσετε.

3. Μεγάλη κλιμάκωση, ανεξάρτητα από το μέγεθος του ιστότοπού σας

Εάν έχετε έναν μικρό ιστότοπο, οποιοδήποτε μεταφραστικό πρόγραμμα μπορεί να κάνει τη δουλειά γρήγορα. Όταν όμως πρόκειται για μεγάλο όγκο περιεχομένου, πρέπει να υποστηρίξετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ με την καλύτερη αγορά. Και από αυτή την άποψη, λυπάμαι για τους ανταγωνιστές της Google.

Δεν μπορείτε να ανταγωνιστείτε την Google όσον αφορά την υποδομή και τον χρόνο απόκρισης.

Μερικές φορές έχουμε μια ροή εργασίας που απαιτεί κάποια πολυπλοκότητα στη μετάφραση μεγάλων ή πολλαπλών αρχείων κειμένου. Το Google Cloud Storage μας βοηθά να μειώσουμε τον αντίκτυπο και μας παρέχει μια άψογα ενσωματωμένη λύση για αυτό το έργο.

Πώς μπορώ να μεταφράσω αρχεία PDF;

Google Translate Ελληνικά – Αγγλικά

Ναι, έχουμε και αυτή την επιλογή. Με το Scalable, ενσωματώνουμε επίσης αυτή τη λειτουργία που προσφέρεται από το Google Translator API. Οι εκστρατείες μάρκετινγκ για τους πελάτες μας λειτουργούν πολύ καλύτερα χάρη σε αυτές τις μεταφραστικές λειτουργίες που προσφέρει η Google.

Παρόλα αυτά, θα ήταν χρήσιμο να λάβετε υπόψη σας τον παράγοντα σφάλμα. Να θυμάστε ότι, ενώ η Google έχει επενδύσει εκατομμύρια για τη βελτίωση της μεταφραστικής της υπηρεσίας, δεν είναι τέλεια.

Αλλά η ευκαιρία δεν έγκειται στο γεγονός ότι δεν είναι τέλειο, αλλά στο ρεύμα των επισκεπτών που σίγουρα θα καταλάβουν το 90% του μεταφρασμένου κειμένου. Η ομάδα σας μπορεί να αναλάβει τα υπόλοιπα και να κλείσει τη συμφωνία. Ή;

4. Πώς μπορώ να μεταφράσω το περιεχόμενο σε διάφορες γλώσσες;

Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε γι’ αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεταφράσετε χειροκίνητα το κείμενο της ιστοσελίδας σας σε 30 γλώσσες, αλλά όχι για το Google Translate / “γοογλε τρανσλατε”. Μέσω της ενσωμάτωσης API, το κείμενο εμφανίζεται στους επισκέπτες σας στην τοπική τους γλώσσα.

Αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό όταν πρόκειται για τη διεθνοποίηση της μάρκας σας. Στον σημερινό κόσμο, αν δεν προσεγγίζετε καθημερινά περισσότερα κοινά, η επιχείρησή σας σύντομα θα έχει πρόβλημα.

Η κατασκήνωση μάρκετινγκ μας χρειάζεται αυτού του είδους το εργαλείο, όχι μόνο για μια μακροπρόθεσμη επιχειρηματική πρόταση αλλά και για μια ταχύτερη λύση για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των στρατηγικών μάρκετινγκ μας.

Μπορώ να μεταφράσω περιεχόμενο σε γλώσσες που γνωρίζω;

Αυτή είναι μια επιχειρηματική απόφαση που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Είτε είστε ειδικός στο μάρκετινγκ είτε αρχάριος, πρέπει να γνωρίζετε το εύρος της επιχειρηματικής σας πρότασης. Δεν είναι καλό για την επιχείρησή σας αν κάποιος στην Κίνα ζητάει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και δεν μπορείτε να καλύψετε την περιοχή αυτή.

Αποφασίστε τις γεωγραφικές περιοχές που μπορείτε να καλύψετε ή που αποτελούν μια καλή επιχειρηματική ευκαιρία. Επικεντρωθείτε στη δήλωση της κάλυψής σας. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες σας μπορούν να μάθουν γρήγορα αν μπορείτε να παραδώσετε στην πόλη τους ή όχι.

5. Πώς μπορώ να ενσωματώσω το Google translate API στον ιστότοπό μου;

3 απλά βήματα για να προσθέσετε ένα Google Translate γοογλε τρανσλατε στον ιστότοπό σας:

  • Βήμα 1: Πρώτα δοκιμάστε αυτή τη λειτουργία σε μια απλή ιστοσελίδα προσθέτοντας ένα στοιχείο “div”. Δείτε τον παρακάτω κώδικα, δημιουργήστε το στοιχείο “div” και δώστε του το id “google_translate_element”.

<divid="google_translate_element"></div>

  • Βήμα 2: Στη συνέχεια, χρειάζεστε την αναφορά στο Google Translate API.

<scripttype="text/javascript"> function googleTranslateElementInit() { new google.translate.TranslateElement( {pageLanguage: 'en'}, 'google_translate_element' ); } </script>

  • Βήμα 3: Τέλος, πρέπει να προσθέσετε τη συνάρτηση javascript.

<scripttype="text/javascript"src="https://translate.google.com/translate_a/element.js? cb=googleTranslateElementInit"> </script>

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να ενσωματώσετε το Google Translator στον ιστότοπό σας- οι οδηγίες είναι εύκολο να ακολουθηθούν. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες στον οδηγό μεταφραστή AutoML για αρχάριους.

Τιμολόγηση της υπηρεσίας Google Translator API (γοογλε τρανσλατε)

Αυτό είναι το εκπληκτικό με αυτή την εφαρμογή: μπορείτε να τη δοκιμάσετε δωρεάν. Δεν είναι “δωρεάν” για 10 ημέρες ή ένα μήνα, τίποτα τέτοιο. Παίρνετε δωρεάν μονάδες αξίας 300 δολαρίων για τη χρήση του Google Translator API. Με αυτό το ποσό, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία και να αποφασίσετε αν τη χρειάζεστε. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια για τη ρύθμιση ή τη χρήση της υπηρεσίας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 99762835 ή στο τμήμα σχολίων παρακάτω.

Leave a Reply